(ВИДЕО) Левица: Четвртиот предизборен спот на професор Билјана Ванковска

Партијата Левица го промовираше четвриот предизборен спот за својата кандидатката на претседателските избори, Билјана Ванковска.

„Се сеќаваме кога ни велеа дека не можеме, пред само 4 години! Сега сме трета партија по структура во државата и единствената партија ЗА Македонија.“

Погледнете го видеото: