(Видео) Мециновиќ: ДПМНЕ очигледно не сака да стане власт

ВМРО-ДПМНЕ очигледно не сака да биде власт, дотолку повеќе што се среќни што СДСМ ќе ги донесе заклучоците од Францускиот

Read more

Нека нашиот гнев и одлучност да се избориме за правда им одѕвонува во секој момент

Фејсбук статус на Александар Панајотов Суштината на овој протест е скандалот кој предизвикува ужас и гадење, скандалот на клиниката за

Read more

Странските инвеститори и странските работници создаваат нова генерација на домашни стечајци

Пишува Александар Симонов – Координатор на Левица Сектор за надворешна политика, долгогодишен активист во областа на работничките права, во колумна

Read more

Членови на УМС спремале физички напад на Марио Јанески – Претседател на Црвена Младина

Во Фејсбук статус, Марио Јанески – Претседател на Црвена Младина, сподели порака стигната до него, за разговор помеѓу членови на

Read more

До сите оние кои вперуваат прст кон Левица со барање опозицијата да се обединела за да падне оваа криминогена влада

Фејсбук статус на Реџеп Исмаил Хактан – член на Президиумот на Политичката Партија Левица Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ потценувајќи ја интелигенцијата

Read more

Можеше да пишува “СДС – извинете што вознемирувам вака понеделнички‘‘

Фејсбук статус на Јосиф Џолеф Тоа е, ќе ве разгали владеење на нобеловец полиглота, лице кое секогаш знаеше што зборува

Read more

Цуцуловски: Основното образование беше многу посредено во првата половина од ’50-те години од минатиот век

Фејсбук статус на професор Љубомир Цуцуловски СРАМОТА. Со денови наназад јавноста бомбастично е бомбардирана со информацијата дека школската година ќе

Read more

Јован Јанев: Милионите се потрошни – идеалите се вечни

Обраќање на Јован Јанев, модератор на Црвена Младина – Штип во склоп на првиот Летен Камп “2 Август” организиран за

Read more

Критичен момент во развојот на европските и азиските земји без излез на море

Пишува Рабаб Фатима – заменик-генерален секретар на Обединетите нации и висок претставник за најмалку развиените земји, земјите во развој без

Read more