Од приватизацијата на „Треска“ останавме без 24 плати, неплатен стаж и ускратени за правото на пензија

Се собравме овде да го искажеме револтот до Стечајниот управник и до целата Власт. Значи, од 2005 година сме во

Read more

Изложбата „Мал формат/Миниартура“ на ДЛУМ во Културно Информативниот Центар Скопје

Во четврток 02.11 со почеток од 20 часот во Културно Информативниот Центар Скопје ќе се отвори изложбата „МАЛ ФОРМАТ /

Read more

Левица се сретна со делегат од Палестина – Поддршка за палестинскиот народ и осуда за воените злосторства

На маргините на Конгресот на Меѓународниот совет на Светскиот младински фестивал, Координаторот на Секторот за надворешна политика на #Левица Александар

Read more

(Видео) Јанков: Денационализацијата кај фабриката „Треска“ е организиран криминал

Членот на Централниот Комитет на #Левица – Андреа ЈАНКОВ, во емисијата „Тешки муабети” истакна дека при денационализацијата на земјиштето кај

Read more

Градската библиотека од Скопје – македонски претставник на Третиот форум на библиотечната унија во Кина

Кина и Унијата се уште еден доказ дека Книгата и културата на секоја земја се нераскинливо повразни со нејзината опстојба,

Read more

(Видео) Левица е против ДУП-от кај Треска

 Дел од гостувањето на членот на Централниот комитет – Андреа Јанков во емисијата ,,Тешки муабети”: Став на политичката партија Левица

Read more