Левица: Нашата програма предвидува укинување на Преспанскиот, Рамковниот и Договорот за добрососедство

Ви најавуваме дел од нашата уникатна програма со над 1.000 мерки. Радикалните мерки претставуваат длабински зафат за интервенција во сите

Read more

Новоотворена канцеларија на Левица во Гостивар

Почитувани сограѓани Ви се обраќаме од Гостивар од новоотворената канцеларија на Левица, информираа од партијата. Денес Гостивар беше црвен и

Read more

Мојсоска: Kампањата на Ванковска заврши во Кичево, градот кој Али Ахмети го прогласи за “воен плен”

И така, симболично, кампањата за проф. Ванковска ја привршуваме во Кичево, градот кој Али Ахмети го прогласи за “воен плен”,

Read more

(ВИДЕО) Погледнете ги сите одговори и реплики на Ванковска изнесени во ТВ дебатата

Сите мои одговори, ставови, реплики и контрареплики кои ги изнесов во вчерашното соочување на сите кандидати за Претседател на Република

Read more

Ванковска од Кичево: На народот му треба обединување на социјално-клана основа

Денес претседателската кампања завршува во Кичево, каде што професорката Ванковска и носителката на кандидатската листа за пратеници на ИЕ5, Јована

Read more

(ВИДЕО) Ванковска од Кичево: На народот му треба обединување на социјално-класна основа

Претседателската кампања завршува во Кичево, каде што професорката Ванковска и носителката на кандидатската листа за пратеници на ИЕ5, Јована Мојсоска

Read more