(Видео) Димески: Народни електрани за секое семејство во Македонија

Денес во Тетово, носителот на ИЕ 6, Игор Димески, ја презентираше програмата за престојните избори, преку свое обраќање кон сите граѓани.

,,Ударна мерка на Левица на овие парламентарни избори е мерката – Народни електрани. Народни електрани е автентичен проект на Левица, кој на секое семејство во Македонија ќе му обезбеди сопствена централа за производство на електрична енергија”, потенцираше Димески.

Погледнете го видеото: