Левица: Миле Талевски на ”утешително” трето место

Реакција на Левица – ЛО Прилеп

Додека прилепчани се борат за денар повеќе исплата на нивната крв и пот вложена во тутунот, нашиот сограѓанин руши рекорди.

Новиот “Миле ми текна” , пак од Прилеп, ги урна старите рекорди на неговите ривали од ДПНЕ и инкасира неверојатни 602 929 денари за време на својот мандат како пратеник од редовите на одродената СДС.

Со кое лице овој пратеник ќе бара гласови од Прилеп и прилепчани ?!

Наше е драги прилепчани да ги казнеме злоделата на овие криминалци на следните избори.