(Видео) Левица е против криминални партии кои се кријат зад албанците – ние сме партија за целиот народ

  • Пратеникот од #Левица Борислав Крмов.

Вие постојано се бавите со Левица и сега низ последните соопштенија имате тврдења за скриена коалиција, додека ние од неофицијални извори дознаваме дека намерно не ставате во контекст на страшило за албанскиот електорат. Никогаш нема никаде да најдете пример каде Левица нападнала обичен граѓанин Албанец бидејќи нашата критика и напади се насочени кон партиите на албанското малцинство во Собранието.

Сепак, ние не успеваме да ве избегнеме и ќе морате да се навикнете на зачестени критики бидејќи вие практично управувате со оваа Влада.”