(Видео): Левица со сите сили спречува шверцерат во Собрание

Реакција на политичката партија Левица

На собраниската седница, двајцата пратеници на со фрлање на амандмани ја прекинаа седницата со пола час пауза!

Широката коалиција СДС-ДУИ-ДПМНЕ насилничнички и неделовнички ги одби амандманите на Левица.

Единствената опозиција во Собранието ДЕНЕС физички ќе ја брани македонската демократија од трите квинслишки партии!