Мечка: Таче плаќа 400 евра дневно во Грција, Мицика рента вила во Црна Гора, а тие три дена го тегават за Апасиев

  • Фејсбук статус на Александар Митовски – Мечка

Три дена го тегават дека Апасиев за аранжман од 800-900 евра “глумел” лажно скромен, ама никако да напишат каде тие одат на одмор.

На пример, Мицика има вила во Крашиќи, Црна Гора која ја рента за 300 еур ден кога тој не е таму.

Таче пак, е на одмор во Грција за 400 еур ден.

Ама тоа не е тема. Ни СДС пишува за Мицкоски, ни ДПМНЕ за Таче. Додуша логично, едниов е премиер, другиов Министер за опозиција.

Каква коалиција, се превртуваат во гроб Киро и Драган Богдановски.