Крајевски: ДПМНЕ го брани Усје за една фасада

  • Пишува: Јован Крајевски – член на Презедиумот на Левица

Орце Ѓорѓиевски, градоначалник на Кисела Вода, си се договорил со директорот на УСЈЕ да искористува простор од објектот на оваа компанија.

Тимчо Муцунски, градоначалник на Аеродром, си се договорил со директорот на УСЈЕ да им донира фасада на основно училиште.

И после ДПМНЕ го брани УСЈЕ дека не го загадува воздухот на скопјани. Една просторија и една фасада – толку им вредат нашите животи.