Крмов: Петгодишниот Владик беше убиен од владата во Киев поддржана од САД

„Ова е 5 годишниот Владик, кој некни беше убиен од страна на Владата во Киев, при напад на дрон, близу Доњецк.

Истата Влада во Киев, која сите воени злосторници од Втората светска војна кои вршеа масакри, етничко чистење, геноцид и давеа деца со бодликава жица, ги прогласи за национални херои.

Украински воени колони деновиве забрзано се движат кон народните републики Доњецк и Луганск, подржани од нашиот најголем сојузник САД и новата администрација на Џо Бајден.

ЕУ на чело со Франција и Германија, бараат мировниот процес да продолжи.”

Ова е 5 годишниот Владик, кој некни беше убиен од страна на Владата во Киев, при напад на дрон, близу Доњецк. Истата…

Posted by Борислав Крмов on Monday, 5 April 2021