Црвениот бран продолжува во Кисела Вода

Денеска граѓаните на Општина Кисела Вода имаа можност да се запознаат, поразговараат и постават прашања до Претседателот на #Левица Димитар Апасиев, информираат од Левица.

Граѓаните поставуваа прашања околу економијата и досегашната политика, како и срамните договори кои ги потпиша предходната влада.

Како и секогаш претседателот Димитар Апасиев беше директен во одговорите со граѓаните и како предводник на политичката партија Левица, заедно се последниот бедем во зачувувањето на националните интереси и борба за човековите права во република Македонија.