„Го сакам Водно“ со повик до граѓаните: СИТЕ сме потребни ГОРЕ на ВОДНО!

ПОВИК: Да го одбраниме Водно!

Дојде време Водно да се брани на терен.
Дојде време кога СИТЕ сме му потребни на ВОДНО.

Кликни на копчето под сликата ” ИСПРАТИ ПОРАКА” и придружи се во одбраната за ВОДНО!

Друго нема.
Владата одобрува градење, багерите ќе работат.

Ако сакаме да спречиме уште еден масакр и тоа најтежок до сега, после сите кули, патишта, градови на Водно и во име на “подобра иднина за сите” – КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ СО ИСПРАЌАЊЕ ПОРАКА ИЛИ КОМЕНТИРАЈТЕ ЈАВНО.

Секој, буквално секој, што може да дојде горе, колку и да е тоа кратко, дали пешки, дали со автобус до средно, па жичара до врв, а од таму до Седло каде се багерите, СИТЕ сме потребни ГОРЕ на ВОДНО!

#JeSuisVodno е горе на срт!

Настанот почнува утре и ќе трае секој ден додека не се запре со лудилото на Водно, “Водно го решетаме, ‘ршум го праиме за повисоки цели, за доброто на сите”

ПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА, ПИШЕТЕ ИЛИ КОМЕНТИРАЈТЕ ЈАВНО, ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ЗА КОНТИНУИРАН НАДЗОР И ЖИВ ЅИД АКО САКААТ ДА РАМНАТ УШТЕ ПИСТИ И БУЛЕВАРИ ГОРЕ!

Текстот е преземен од ФБ објавата.