Апасиев ја отсвири „Wish you were here“

Лидерот на Левица, Димитар Апасиев, на јавноста ѝ го откри музичкиот талент, откако во студиото на Редкаст ја отсвири на гитара нумерата на Pink Floyd – „Wish you were here“.