(Видео) Мојсоска: ДПМНЕ не може да го руши ДУИ затоа што ДПМНЕ го направи ДУИ

  • Изјава на Јована Мојсоска, носител на листа во ИЕ 5 при п.п. Левица

,,Ние гледаме како 20 години и СДС и ДПМНЕ молчат пред изблиците на тн албански партии.

Додека сега ДПМНЕ говори дека ДУИ ќе го направи опозиција, ДПМНЕ го направи ДУИ. ДПМНЕ му ја даде цела власт, ДПМНЕ го стави во институциите и не можеш да го рушиш чудовиштето што сам го создаде!”