(Видео) Крмов: Градење на македонска нација како една куќа за сите

  • Пратеникот од #Левица Борислав Крмов на ТВ 24
  • ,,Во државава ако си ја сакаш нацијата, да сакаш да градиш македонска нација како една куќа за сите, наместо да се делиме по соби, испаѓа дека е национализам. Ние ја истакнуваме нашата традиција од Илинден и од НОБ.”