Црвена Младина: Oд дезертер до премиер – Фала ви ДПМНЕ и СДС

  • Герила акција на Црвена Младина, во прилог нивното соопштение

Терористот Таљат Џафери кој во 2001 дезертерише и потоа убиваше македонски синови, денес станува Премиер на Македонија благодарение на двете најголеми предавнички партии, едната ДПМНЕ која го легитимираше уште како Министер за Одбрана, а денес и СДС која продаде сѐ што можеше да продаде.

Активисти на Црвена Младина денес со порака пред Собранието на Македонија која упатува на БОРБА.

Левица е на браникот секогаш – не молчиме и не се предаваме! Ќе ги исправиме грешките кои и се нанесени на Македонија!