Можеше да пишува “СДС – извинете што вознемирувам вака понеделнички‘‘

  • Фејсбук статус на Јосиф Џолеф

Тоа е, ќе ве разгали владеење на нобеловец полиглота, лице кое секогаш знаеше што зборува и тоа го зборуваше на сите јазици на светот, течно, потоа ќе го наследи ум од Харвард (дводневен курс – дводневен, и тоа е диплома), кој нема збор што не знае да го спелува, моќ што не ја користи кога се обраќа на обичен прост народ и сега одеднаш ви се појавува некој кој не знае што доликува на професор на транспарент да пише, а тоа се учи по школите денес, на пример можеше да пишува “СДС – извинете што вознемирувам вака понеделнички, но ако може некако ова околу наводно некои нешто што правеле во здравството, па разгледајте, но без обврски, кога можете и само ако имате време, бидејќи нели сега кампањата за вие во Европа што сте тече, значи кога можете – Благодарам и извинете уште еднаш”,.. е ВАААКОВ транспарент да беше!!, да одекнеше!!, па народ да се препознае, да се идентификува, да те испочитува, ова е тоа за народ на тоа ниво што е, уште малку европско ниво, културно и мултикултурно ниво, а не таму… аууууу какви зборови употребува тој, сум се згрозил/а, аууу, срамота!?…

Аххх деца деца, што попаметни тоа понеписмени,…. а разгалени, разгалени, па па па.. терајте, живот писта…

Ок, мене ми доликува, Вие како сакате..

#СДС КУР ДА ПУШИТЕ !!