„Етно плоштад фестивал 2023“ во Берово

Почнувајќи од петок до 27 август, Берово ќе биде центар на културните случувања. Станува збор за „Етно плоштад фестивал 2023“.

Во рамки на фестивалот присутните ќе можат да ги посетите и тезгите со здрава храна, сувенири,  ракотворби, еколошки производи, традиционални занаети и слично.

На фестивалот, што ќе трае од 25 до 27 август, ќе настапат повеќе музички артисти.