(Видео) Крмов: Уставните измени не се нужни за влез во ЕУ

  • Дел од гостувањето на пратеникот од Левица, Борислав Крмов на ТВ 24

„Ние имаме експерти, коишто се навистина експерти за ЕУ, а не како вицепремиерот Маричиќ. Како на пример, сегашната директорка од Институтот за европски политики, госпоѓата Малинка Ристевска Јорданова, која има кажано дека уставните промени не се нужни за да влеземе во ЕУ. Сметам дека зборот на тие експерти вреди многу повеќе од празните приказни на власта.”