Влегоа во ЕУ познативе личности?

Откако Македонија го доби петтото вето во две години, иако го избриша АСНОМ, го смена уставното име и воведе двојазичност, се прашуваме дали познатава естрада влезе во ЕУ. На видеото од кампањата за референдумот, Цацко од К-15, Викторија Лоба, Жан Митрев, Шенка Колозова, Наумче Мојсоски, Мирко Попов, Уранија Пировска, Томислав Кежаровски и други познати ликови убедуваат дека промената на името е патот кон европски промени.

Нека стојат нивните имиња запишани на црната страна на историјата.