Еколошките акции на Левица – Велес продолжуваат

Денес членовите на Локалниот Огранок на Левица – Велес, самоиницијативно организираа еко-акција со чистење на дел од крајбрежјето на вештачкото езеро Младост. Апелираат до ЈКП Дервен редовно да ги извршуваат своите обврски.


„Членовите на локалниот огранок на Левица во Велес, извршија чистење на дел од крајбрежјето на езеро Младост.
Апелираме до ЈКП Дервен редовно да ги извршуваат своите обврски, а посетителите совесно да ги користат придобивките од природата и поставените објекти.
Да ја чуваме природата и за идните генерации.“


ЕКОЛОШКИТЕ АКЦИИ НА ЛЕВИЦА – ВЕЛЕС ПРОДОЛЖУВААТ Членовите на локалниот огранок на Левица во Велес, извршија чистење на…

Posted by Левица – Велес on Saturday, May 8, 2021