Апасиев вечерва гостин во „Само Вистина“ на Канал 5

Вечерва во „Само Вистина“ на Канал 5 ТВ, гостува претседателот и пратеник на Левица, Димитар Апасиев, кадешто меѓудругото, ќе ги објасни нејаснотиите околу пописот, како и блефирањата на Владата за наводни кривични казни за непопишување.

Емисијата почнува веднаш после вестите, во 18:40 ч. Бидете така…

#НеОтворамВрата