(ВИДЕО) Крмов ги претстави мерките на Левица за парламентарните избори

Борислав Крмов (Носител во ИЕ3) со мерки од изборната програма за Парламентарни избори 2024.

Гарантирани цени за најосновните прехранбени продукти. Инвестирање и модернизација на земјоделието и субвенции за мотивирање на луѓето да останат да живеат на село. Напуштање на политиката на рамни даноци каде сиромав и милионер плаќаат ист процент на данок. Основната функција на еден систем мора да биде добробитта на мнозинството. Наша задача е да развиеме ново, хумано општество. Има како! Има кој! Дали е можно? Се прашува народот, вели Крмов.