Апасиев: Од тебе зависи, не туку кукај

  • Фејсбук статус на Димитар Апасиев, лидер на Левица

“Браќата” можат да се вратат од Швицарска, за да ви гласаат градоначалник на Кичево. А ти не можеш од Скопје да се вратиш до Неготино, за да ГЛАСАШ на избори!?

Епа, затоа, они ќе имаат три држави, а ти ниту една. Од ТЕБЕ зависи, не туку кукај!