(Видео) Премиера на вториот предизборен спот за проф. Ванковска

„Да ја запишеме нашата страница на Историјата, стоејќи врз темелите на АСНОМ и најдобрите вредности на нашиот народ.

Да излеземе на гласање сега, кога е најважно!“