(ВИДЕО) Ванковска: Треба да се бориме за своите национални интереси, наместо туѓите!

  • Фејсбук статус на Билјана Ванковска, кандидатка за претседател поддржана од Левица

Јас сум за тоа да водиме мултивекторска мирољубива политика на четирите страни на светот, без наметнување на политички критериуми “кој е добар, кој е демократ, кој не е”, туку каде е нашиот политички интерес, затоа што нам ни треба развој!

Изјава за време на мојата посета на Демир Хисар: