Апасиев: Вмроидите од ДПМНЕ фатени со спуштени гаќи

  • Фејсбук статус на Димитар Апасиев, претседател на Левица

Вмроидите од ДПМНЕ фатени на дело, со спуштени гаќи. Со месеци местеле анкети во нивна корист и во корист на ЗНАМ (за да ја маргинализираат Левица), преку институтит на нивниот слуга Влајко. И тоа на Јавен радиодифузен сервис – МТВ! Ама АВМУ моментално не е од оваа планета, зафатена е со кратење на парите на Левица за политичко рекламирање.

Е ова е ДПМНЕ. Уште недојдени на власт, почнуваат со аздисот. Затоа, не им дозволувајте да ве заведат по којзнае кој пат. Памет у глава и не им давајте повеќе од 50 мандати, оти ќе ви се серат на глава.