Реновирано и уредено од вредните раце на членовите и симпатизерите на Левица

На Фејсбук беа објавени фотографиите од новоотворениот изборен штаб на проф.Ванковска и Левица, кој се наоѓа во строгиот центар на Скопје.

-Претседателскиот изборен штаб на проф.Ванковска и Левица, реновиран и уреден исклучиво од вредните раце на членовите и симпатизерите, вели Јована Стефановска.

Кога е со љубов за Македонија, додава таа, резултатот е очигледен.