(Видео) Шверцерската седница повторно прекината

  • (Обраќање на пратеникот од Левица, Борислав Крмов на денешната тензична седница)

„Додека нема услови за одржување на седницата, не може да ја терате седницата. ПРЕКИНЕТЕ ЈА СЕДНИЦАТА!

Ние не сме избрани тука за да молчиме, не сме избрани тука за посраните привилегии како пратеници. Ние сме избрани тука за да ги ШТИТИМЕ интересите на овој народ!”