Се расипал возот

Откако Македонија спроведе промена на знаме, воведе Рамковен Договор, Преспански Договор, се откажа од АСНОМ, бугарските фашисти ги избриша од спомениците, сето тоа во име на фамозните евроинтреграции, повторно европските бирократи одлучија дека не сме доволно добри за нивното елитно друштво. Или најверојатно, не сме направиле доволно понижувања (или компромиси со европски речник) за да го добиеме почесното столче. Низ овој твит, најдобро е прикажано трнливиот пат на Македонија кон ЕУ, кој никако да дојде.