(Видео) Кога можат пратениците во скафандери – зошто не и музичарите

Штом може во парламентот, може и на свадба, крштевка или друг вид на веселба. Сѐ што е потребно е да имате некој од власта во ваша екипа, секако и Скафандер по сите новокомпонирани протоколи.

Сите хитови на едно место. Репертоар прилагодлив на потребите на СДС, ДУИ, ДПНЕ, АА, ги вклучува и хитовите: „Лажи ме”, „Излажи ме уште еднаш”,„Ти ме лажеш набоље”, „Ти си наша судбина”, „Ој Псе Јо”, „Ко то каже ко то лаже”, „Ој Ој позитиво”, „Куку Леле”, „Куку ноне” и други мега хитови, од ретро до „Лиде Лиде песна за Венко”.

Кога можат пратениците во скафандери зошто не и музичарите… 🙂

Posted by Shilo Magazine Шило Магазин on Sunday, April 18, 2021