Герила на Црвена Младина: Битола – Град на фекалиите

Денес членовите на Црвена Младина од Битола со герила акција испратија порака до локалната власт и градоначалничката Наташа Петровска, бидејќи благодарение на нивната неспособност Битола е претворена во ГРАД НА К̶О̶Н̶З̶У̶Л̶И̶Т̶Е̶ ФЕКАЛИИТЕ!

Денес членовите на Црвена Младина од Битола со герила акција испратија порака до локалната власт и градоначалничката…

Posted by Црвена Младина on Wednesday, 3 March 2021