(Видео) Јанчев: Албанците воопшто не ми сметаат во државата

Пратеникот од #Левица, Сашко Јанчев, во ,,Клан дебата”.

,,Албанците воопшто не ми сметаат во државата. Мене никој не ми смета на национална основа”.

📢 ,,Тоа што ми прави разлика се класната разлика и идеолошката. Мене сиромавиот Албанец ми е поблизок од Кочо Анѓушев”.