(ВИДЕО) Премиера на новиот предизборен спот на Левица

Од Левица го претставија новиот предизборен спот, наменет на за парламентарните избори.

„Да ставиме крај на крадењето народни пари! Да го ресетираме системот! Со двоцифрен број пратеници, ќе бидеме најголемата пречка на нивните криминали, штетни закони, распродажба на јавните добра и вазалски политики. Од тебе зависи силата на Борбата и нашата заедничка судбина!“

Погледнете го видеото: