Следете го во живо интервјуто на Ванковска на Лазаров Поткаст

Вечерва, од 20:00 часот, претседателскиот кандидат на Левица, проф. д-р Билјана Ванковска гостува во живо на Лазаров Поткаст!

Следете во живо на јутуб каналот @LAZAROV !