Пратеничка на ВМРО – ДПМНЕ призна: Апасиев е најголемиот патриот

Иванка Василевска – пратеничка од ВМРО-ДПМНЕ и професорка на Правен Факултет во интервју за Слободен Печат призна дека Апасиев е моментално најголем патриот.

На тоа новинарот Зоран Иванов и посочи дека за тоа што Левица е најпатриотска е крива е партијата ВМРО – ДПМНЕ, а Василевска возврати дека не само ДПМНЕ, туку крива е и СДСМ.