Крмов: СДС-ДПМНЕ-ДУИ се спремни за физичка пресметка и насилно да го донесат Деловникот на Собранието

  • На пленарната Седница во Собранието на РМ закажана за денес се наоѓаат предлог измените во Деловникот за работа на Собранието, согласно кој, се дава апсолутна моќ на владејачкото мнозинство и практично се укинува опозицијата. Пратеникот Крмов на социјалните мрежи напиша дека коалицијата на СДС-ДПМНЕ-ДУИ се спремаат за физичка пресметка е спремна на физичка пресметка и насилно да го донесат Деловникот на Собранието!  Во прилог ви го пренесуваме неговиот статус:

СДС-ДПМНЕ-ДУИ се спремаат за физичка пресметка со нас за насила да го донесат Деловникот на Собранието!

Ширете сите да знаат, и гледајте Собраниски канал! ДУИ ќе тепале Македонци на седница. Ајде и тоа да го видиме. Ние одиме до крај!