До сите оние кои вперуваат прст кон Левица со барање опозицијата да се обединела за да падне оваа криминогена влада

  • Фејсбук статус на Реџеп Исмаил Хактан – член на Президиумот на Политичката Партија Левица

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ потценувајќи ја интелигенцијата на народот, при мењање на Закон со кој драстично се намалуваат казните за функционери, преку излагања на говорница декларираат дека се против истиот, НО, истовремени и остануваат во салата со што прават кворум за Власта да може да го донесе законот со релативно мнозинство!

Добро, зарем мислите дека толку е глупав народот да поверува дека вие сте толку наивни та ете гласавте против и се обидовте да им го смените ставот на пратениците кои се на дугме на Таче и Али а на далјинско на Калето?!

Мислите ли дека народ не знае оти ГЛАСАЊЕТО ПРОТИВ Е БЕЗВРЕДНО во овој случај?! Единствено нешто што може да го запре носењето на тој закон во тој момент е да не бидете во сала! Толку!