Да не беше жртва Македонија денес ќе ми беше празник

  • Фејсбук статус на Јосиф Џолеф

На статусов може да ми коментираат исклучиво овци на дпне.

Миленко знам дека не знае се уште дека денес имало ‘лидерска’, па цел ден постира спасени кученца во Украина,.. останатите овци ајде бујрум повелете што ќе бекате сега.

Имам јас коментар, 4 години зборувам дека наредно е официјална коалиција “за спас на Македонија” и да не беше жртва Македонија, денес ќе ми беше празник, оти што поскоро се официјализирате вие квислинзите со окупаторот, толку поскоро ќе ве снема, ама ај да не должам, ќе си ќутам јас,.. туку бујрум кутри патриотчиња, ајде овцички да видиме што се уште не ви е јасно и да видам што врска вие имате со Македонија!?

Мицко демек строг, откако по 85ти пат го промени ставот, денес побарал нешто неверојатно (неверојатно според извори овци на дпне) и чудо, еден час подоцна ДУИ одма му вели дека тие се спремни да гинат за Македонија и прифаќаат да одат во опозиција,.. ииии сега овците на дпне постираат како за 1 час го решиле канцерот ДУИ 😂🤣😂

Сега се што треба е:- Македонскиот народ да поверува дека ДУИ по половина час размислување, одлучиле дека за Македонија е најдобро тие да одат во опозиција 😉

– Македонскиот народ да каже дека е глуп најглуп и да поверува дека ова не е договорено од ехехееееееее од пред некој ден, качени сите на Калето 😉

ДУИ ќе ја напуштиле владата сами, онака, не ни преку ноќ, ами по кратка постапка, преку ден, на пладне 😂😂🤣😂