Кафичот Хелиум во Аеродром узурпира јавен простор

Газдата на кафичот Хелиум со години узурпира простор од станарите на зградата.

На почеток, пошто се бунеле станарите дека без дозвола се шири демек срамежливо ставил еден ред со маси на вештачка трева, па после сељачкото си направил стакларник, за на крај турбо сељачки да стави уште еден ред маси на трева и дошол до детското игралиште.

Иако станарите и протест му организирале, очигледно газдата секој градоначалник го подмачкува со КЕШ.

До кога Timco Mucunski ќе толерираш вакво насилие врз јавниот простор – или можеби РЕКЕТ во прашање?