Фирерот за победата против Германија: Голманот не го отвори својот гол ко да е од Левица

Сатирично видео за историската победа на Македонија против Германија. Погледнете ја реакцијата на фирерот кога дознава за поразот на германскиот фудбалски тим. Сите заслуги се за Златко Стефковски.