(Видео) Крмов: Мора да им застанеме на патот на овие ненационални погубни политики

Пратеникот Борислав Крмов во емисијата „Што мисли народот“:

„Потребен е државниот апарат, за да може да се интервенира кај најсиромашното население, но, секако за да се случи тоа, треба да се застане на патот на овие погубни ненационални политики.“