Директорот на ГОБ со мобинг кон докторка

Статус на д-р Ненад Лазаров, дел од Асоцијација на специјализанти и млади лекари (АСМЛ)


Директорот на ГОБ и Управата вршат директен мобинг врз мојата сопруга која е ОФТАЛМОЛОГ таму, и ја притискаат да оди на работа, а не да чува дете, спротивно на сите протоколи, правила и ЗАКОН!
Ја ставаат на списоци, и вртат на телефон!

Јас сум СЕКОЈ ДЕН во ординација како матичен лекар, координирам акција за визири за цела фела за цела држава,
ЌЕ ЈА СУСПЕНДИРАМ ВЕДНАШ ЦЕЛА АКЦИЈА АКО ОДМА НЕ ПРЕСТАНЕТЕ И ПОЧНЕТЕ ДА ПОЧИТУВАТЕ И ЧИТАТЕ ЗАКОНИ, БИДЕЈЌИ ЌЕ МОРАМ ДА ЗАТВОРАМ ОРДИНАЦИЈА И ДА ЧУВАМ ДЕТЕ ДОДЕКА Е ОНА НА РАБОТА!

Кажете му на Костов да седне да прочита закон и правилник, и дека болницата не е му е семејно наследство!
Пробав и ко колега по телефон да се разберам, декс кршат закон, џабе!

Срам и арам да ви е, ако седнам ја дома дете место неа да чува, илјадници лекари без визири ќе останат, а сторици пациенти без матичен лекар, СВЕСНИ ЛИ СТЕ КОЈА ШТЕТА ЈА ПРАВИТЕ!

Директорот на ГОБ и Управата вршат директен мобинг врз мојата сопруга која е ОФТАЛМОЛОГ таму, и ја притискаат да оди на…

Публикувахте от Nenad Lazarov в Петък, 27 март 2020 г.