Дајте жртва за Северна Македонија, бидете херои на идните поколенија!

„Дечки, вие што гласавте ЗА на референдумот, додека има време, соберете се по мејданите низ цела држава, секој нека си носи јаже (или некоја хемикалија, нека се одлучи според ефективноста) и уценетего Макрон, па и цела ЕУ, дека ако не ни дадат датум ке има масовни јавни самоубиства.

Нема друго чаре, дајте жртва за Северна Македонија, бидете херои на идните поколенија!”

Дечки, вие што гласавте ЗА на референдумот, додека има време, соберетесе по мејданите низ цела држава, секој нека си…

Публикувахте от İsmayıl Rəcəb в Четвъртък, 17 октомври 2019 г.