(Видео) Крмов: Ќе поднесеме тужба против Африм Гаши

  • Дел од гостувањето на пратеникот од #Левица, Борислав Крмов, во ,,24 Анализа” на ТВ 24.

,,Африм Гаши заедно со Мерита Коџаџику, нема да добијат од нас претставка, ќе добијат ТУЖБА! И тоа ќе му биде прва тужба како претседател на Собрание. Значи, уште не беше верификуван, ќе добие тужба”.

📢 ,,Ние на Талат Џафери му имаме пуштено 11 кривични. Колку кривични ВМРО – ДПМНЕ му има пуштено на Талат? НУЛА!”