Мециновиќ: Сега зборуваат за АСНОМ и партизаните, а на 9 мај ќе го честитаат Денот на Европа

  • Фејсбук статус на Амар Мециновиќ, носител на листа на Левица во ИЕ 2

Се испотепаа фирмашите спомнувајќи го АСНОМ и партизаните, кој од кој – а после изборите ќе им се гади од све социјалистичко и македонско и топтан на 9-ти мај сите ќе честитаат Ден на Европа наместо Ден на победата над фашизмот.

Бегло, лажно и лицемерно.