(ВИДЕО) Погледнете ги сите одговори и реплики на Ванковска изнесени во ТВ дебатата

Сите мои одговори, ставови, реплики и контрареплики кои ги изнесов во вчерашното соочување на сите кандидати за Претседател на Република Македонија може да ги погледнете во оваа видео-компилација, вели Билјана Ванковска.

Кандидатката за претседател на Република Македонија поддржана од Левица, учествуваше на единствената дебата организирана со сите кандидати, во пресрет на претседателските избори.

Погледнете ги нејзините ставови.