Мециновиќ: Обичниот народ чека некој да ги сосече крилјата на олигархиската ламја на СДС и ДПМНЕ

Портпаролот на Левица, а воедно и носител на ИЕ2 на парламентарните избори, Амар Мециновиќ, денеска беше во посета на скопската населба Радишани.

-Во Радишани со Левица – Бутел – обичниот народ чека некој да ги сосече крилјата на олигархиската ламја на СДС и ДПМНЕ. Не можат милионери да го претставуваат овој напатен народ.

Голем број на жители и случајни минувачи се ракуваа со Мециновиќ, а дел од нив поскаа и заедничка фотографија, јавуваат од Левица.