Левица – ЛО Прилеп организира неколку настани за одбележување на Денот на востанието на Македонија

Локалниот огранок на Левица во Прилеп денес организира неколку настани за одбележување на на Денот на востанието на Македонија. Главниот и последен настан че биде трибината која ќе започне во 16:00 часот.

„Во името на ЛО Прилеп, ни претставува огромна чест и задоволство да ве поканиме на настанот, по повод одбележувањето на Денот на востанието на Македонија, на ден 11-ти октомври (среда), во Прилеп, со почеток во 12:00 часот.“